Over ons

Welkom! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan VensAmsterdam.nl. Op deze website lees je alles over de wereld van architectuur en design. Als je op deze pagina bent aanbeland, ben je vast op zoek naar meer informatie over deze website én onze artikelen. Geen probleem, want wij vertellen je graag wat meer over onszelf en over onze website.

Over ons

Wij zijn deze website in de zomer van 2022 gestart, omdat we onze liefde voor architectuur met de rest van de wereld willen delen. Wij zijn al jaren geïnteresseerd in alles wat met design te maken heeft en wouden er graag iets meer mee doen. Daarom hebben we besloten om een website op te richten. Hier kunnen we vrijuit schrijven over de onderwerpen die ons het meeste aanspreken, en kunnen we ervaringen uitwisselen met andere liefhebbers van architectuur. Schroom daarom niet om een reactie te plaatsen onder één van onze artikelen. Dat vinden we juist hartstikke leuk!

Wij waarderen onze lezers enorm en zullen er zorg voor dragen dat op VensAmsterdam.nl regelmatig nieuwe artikelen worden gepost, zodat onze lezers altijd iets nieuws kunnen vinden. Houdt de website dus vooral goed in de gaten!

Onze artikelen

Wij hebben er voor gekozen om ons niet specifiek te focussen op één soort architectuur, maar artikelen te schrijven over alle verschillende vormen van architectuur en design. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen schrijven over de architectuur van huizen of andere gebouwen, maar ook over design, binnenhuisarchitectuur, en decoraties. Dit betekent dat je hier zowel tips kunt vinden voor het verbouwen van je woning, als voor het inrichten van bijvoorbeeld een spelletjeskamer. Hiermee hopen we al onze lezers van goede informatie en tips te kunnen voorzien. Heb je goede suggesties voor artikelen? Schroom dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina.

Scroll to top